Vrijdag 27 april 2018 organiseerd de KOV de ROYAL OBSTACLE RUN in het groene hart van Kampen. Op een uitdagend parcours staan ca. 20 obstakels op je te wachten.

Verzamel je ‘mates’ en ga samen de uitdaging aan of laat zien dat je alleen de wereld aankunt. Of je nu een geoefende ‘obstacle runner’ bent, voor de allereerste keer aan een Obstacle Run meedoet of zin hebt om lekker met je ouders/begeleiders te komen sporten; de Royal Obstacle Run is voor iedereen! Challenge & fun gegarandeerd. Meedoen kan vanaf 15 jaar (of 12 jaar, mits je wordt begeleid door een ouder)

Doe mee ! Meer informatie en aanmelden (tot 20 april) kan hier

Leeftijd:

Minimum leeftijd is 15 jaar. (je kunt vanaf 12 jaar mee doen, mits je wordt begeleid door een ouder)
Deelname is voor eigen risico.

Tijdstip:

De Bio-diesel / Royal Obstacle Run heeft verschillende startgroepen tussen 10:30 en 14:00 uur.
Op het inschrijfformulier kun je aangeven op welk tijdstip je graag wilt. Mocht een tijdstip vol zijn, dan behoudt de organisatie het recht om hier van af te wijken. De indeling en het juiste tijdstip mailen we je in de week voor Koningsdag.
Zorg dat je er minimaal een kwartier eerder bent, in verband met indeling en opbergen van je spullen.
De start vindt plaats op het kunstgrasveld aan de Cellebroeksweg (ter hoogte van het gemeentehuis).

Samen meedoen? 

Wil je meedoen met een vriend, vriendin of team? Geef dit dan aan op het inschrijf-formulier en bij de indeling zullen we hier rekening mee houden. Je kunt daarbij ook je niveau aangeven.

Kosten:

De kosten voor deelname is 2,50 per persoon en te voldoen bij de start.
Het evenement wordt mogelijk gemaakt door Bio-diesel en vele vrijwilligers.

Vragen:

Heb je nog vragen? Dan kun je ons mailen via oranje@kamperoranjevereniging.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media