Het zomerseizoen op de Plantage wordt op zaterdag 14 april geopend met een ontbijt waarvan de opbrengst is bestemd voor kinderboerderij Cantecleer. Het geld zal heel doelgericht worden ingezet voor de Natuurspeelplaats en het Voedselbos bij de kinderboerderij.

Daarnaast komt het ten bate aan educatieve doeleinden waarbij kinderen meer leren over de natuur in relatie tot bijvoorbeeld voedsel. Ze verzamelen ingrediënten die tot producten worden verwerkt. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het bakken van pannenkoeken. Volgens Jacob Hoogstede van de Ambulante Handel is voor Cantecleer als doel gekozen omdat heel wat kinderen genieten van alles wat de kinderboerderij te bieden heeft.

Hanje IJkhout van kinderboerderij Cantecleer zal zelf ook tijdens het ontbijt aanwezig zijn. Hij neemt een dwerggeitje en twee jongen mee naar de Plantage. Behalve de dag beginnen met ontbijt kan je als bezoeker ook deelnemen aan een verloting met leuke prijzen.

De horeca en de kooplieden van de Plantagemarkt verzorgen het ontbijt in samenwerking met de Ondernemersvereniging Kampen (OVK). Tussen 8.00 en 11.00 uur kan ieder die dat wil aanschuiven voor een ontbijt. De kosten zijn € 2,50 euro per persoon. Iedereen moet zo kunnen genieten van een croissant, broodje kaas, jus d’orange, kop koffie, thee en een toetje. Meer betalen kan uiteraard ook. “Vorig jaar waren de mensen gul voor het goede doel”, blikt Fré Helleman van de OVK terug.

Datum & tijd
14 April 2018
08:00 - 11:00
Contact


www.OVKampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media