Op zaterdag 12 mei is het weer molen en gemalendag, omdat wij ook een windmolen op het terrein hebben staan blijven wij het molen en gemalendag noemen.

Het gemaal draaid dan vanaf 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur. Ook staan er een aantal oude pompen op het terrein en kunnen de gasten met een punter varen op de machinekolk. Deze dag staat dit jaar in het teken van het goede doel welke we samen met de lionsclub afdeling kampen organiseren , voor meer informatie hierover kunt u terecht op de site van de lions.

Onze bijdrage hieraan is dat wij het voor elkaar hebben gekregen dat het gemaal Engelen van der Veen aan de Noordwendige dijk in Kamperveen ook te bezoeken is op deze dag , onze gids is daar aanwezig vanaf 10.00 uur tot 15.30uur en kan u veel vertellen over de functie en geschiedenis van dit gemaal uit 1936, een unieke kans .
Datum & tijd
12 May 2018
10:00 - 16:00
Adres
Gemaal broeken en maten
Flevoweg 74
8265PL Kampen
Contact
Gerrit ten hove
06-55546871
www.gemaalkampen.nl
gemaalkampen@gmail.com
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media