Op Zaterdag 21 april brengen Mr. Wallace en Mr. Weazley de zomer naar ’t Ukien. Deze twee ska-reggae bands weten er altijd een mooi feest van te maken.

Mr. Weazley
Mr. Weazley kunnen mensen kennen vanuit Leeways, waarmee hij onder andere de grote prijs van Nederland won. Mr. Weazley maakt heerlijke muziek met invloeden uit hiphop, afrobeat en reggae.

Mr. Wallace
Sinds het voorjaar van 2010 knalt Mr. Wallace door heel Europa. De zevenkoppige female-fronted ska-reggae formatie blijkt al snel een van de meest energieke en veelbelovende ska-bands van Nederland te zijn. De band wint verschillende pop-awards, wordt uitgenodigd door onder andere 3FM en Radio 1 en tourt meerdere keren door europa.
Het gloednieuwe, live-in-de-studio opgenomen album BREATHE AGAIN bevat een evenwichtige en originele mix van bevlogen ska- en reggae nummers met heartfelt and melancholic lyrics. Het album vangt de band op zijn best: samen spelend in één ruimte, met de authentieke en energieke sfeer die essentieel is voor de muziek van de band.

Voorverkoop €9,50
Deur €15,-
Datum & tijd
21 April 2018
20:30 - 01:00
Adres
't Ukien
Korteweg 4
8261 DC Kampen
Contact
't Ukien
0384691502
www.liveinkampen.nl
info@ukien.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media