Programma Koningsdag IJsselmuiden 27 april

07.00 – 08.15 uur
Reveille door Showband en drumfanfare Oranje, Jong Oranje en een Dweilorkest zal de traditionele reveille in ons dorp worden verzorgd. U wordt gewekt door de vrolijke klanken van de muziek.

08.30 – 09.00 uur
Leuke prijzen winnen: Ieder kind kan, voorafgaand aan de aubade, een briefje met naam en adres in een grote ton doen en daar worden dan tijdens de aubade drie winnaars uit gehaald die ter plekke hun prijs in ontvangst kunnen nemen.

09.00 – 10.00 uur
Aubade. Tijdens de aubade worden er oude gezellige liedjes gezongen en we gaan beginnen met het Wilhelmus. IJ.O.V. hoopt dat er ook dit jaar weer veel IJsselmuidenaren, jong en oud, aanwezig zullen zijn, zodat de liederen weer geweldig zullen klinken. De aubade vindt plaats op het grasveld voor de Maarlenhof. De begeleiding wordt verzorgd door Show- en drumfanfare Oranje en door Mannenkoor Recht deur zee.

10.00 – 17.00 uur 
Vrijmarkt. Tijdens de vrijmarkt worden veel activiteiten georganiseerd. De meeste vinden plaats op het grasveld tegenover Van Lente. Voor de kinderen is daar een springparadijs en diverse andere attracties. Nieuw is dit jaar een klimwand op het veld. Ook staat er een tent en een terras waar u terecht kunt voor een drankje en gezellige muziek. Vanuit het terras kunnen ouders zicht houden op de kinderen. Ook wordt er gezorgd voor muziek. De tent zal dienen als ontmoetingsplaats en ook het IJOV bestuur heeft er haar ‘basis’.

Percussieband Brobando, een draaiorgel, en een dweilorkest zullen de gehele dag zorgen voor live muziek op de vrijmarkt. Bij Eetcafé Mario’s en bij de Vinkehorst is de keuken en het terras open.

21.00 – 22.15 uur 
Lampionoptocht. Deze traditionele optocht waar scholen, verenigingen en particulieren aan kunnen meedoen, zal mede door de inbreng van de muziekkorpsen weer een succesvol geheel worden. 

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media