Om de drie maanden organiseert het Huys der Kunsten aan de Voorstraat 20 te Kampen nieuwe exposities. Op zaterdag 5 mei vindt de feestelijke opening van de expositie ´Plastic sporen´ plaats. Beeldend kunstenaar Gerhild van Rooij creëert fotowerken waarin ze historie met het heden verbindt.

De 13e eeuwse muren van het Huys der Kunsten inspireerden van Rooij:´In de oude muren is een proces gaande van mineralen die sporen achterlaten en die verbindt ik met tijdloos plastic.´ De sporen van het materiaal vindt ze overal onderweg. Van Rooij fotografeert de Plastic sporen bijna abstract of juist hyperrealistisch. Na goed kijken realiseer je je: dit is plastic.

De nieuwe tentoonstelling ´Plastic sporen´ wordt op zaterdag 5 mei om 15.00 uur geopend in het Huys der Kunsten, Voorstraat 20 te Kampen. U bent van harte welkom. De tentoonstelling is tot en met 4 augustus te bezoeken.

Gedurende de expositie kunt u in het Huys der Kunsten schone harde plastic doppen inleveren voor de stichting BultersMekke. Met de opbrengst worden blindengeleidehonden opgeleid voor diegene die geen vergoeding krijgen van instanties.
Datum & tijd
05 May 2018
15:00 - 17:00
Adres
Huys der Kunsten
Voorstraat 20
8261 HS Kampen
Contact
Annemiek Jonker
0683555240
www.huysderkunsten.nl
annemiek@huysderkunsten.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media