K A M P E N
Na het succes van vorig jaar, kon het natuurlijk niet uitblijven! #WijnSpijs in #Kampen! Kampen heeft een waanzinnige skyline langs de IJssel. Een stadsbrug met gouden wielen, indrukwekkende poorten en een binnenstad met meer dan honderd monumenten. Deze prachtige oude Hanzestad kent dan ook een bruisende geschiedenis met een eigen vloot en vele handelaars!

W I J N S P I J S W A N D E L I N G
Genoeg te zien hier en dus de ideale plek voor een WijnSpijs Wandeling! Op zondagmiddag 16 september wandel je van 12:00 uur tot 17:00 uur langs 5 toffe #restaurants, een tabakmuseum, prachtige kerken en De Nieuw Toren. Bij alle restaurants geniet je van een mooi gerechtje met een bijpassend glaasje wijn!

We sluiten af bij het leukste cafe van Kampen en omstreken: Proeflokaal Stomme van Campen!

R E S T A U R A N T S

Restaurant Hendrick
Prachtig restaurant in een authentiek pand. De inrichting is huiselijk en modern tegelijk. Prachtige wijnspijs combinaties van de kundige bediening en een ware kunstwerkjes op je bord.

De Bottermarck
Sjieke bedoening hier, wauw! Lekker ouderwets, met linnen en zilver op tafel voel je je hier direct een prins of prinses. Een heuse wijnkelder, koninklijke bediening en op de kaart luxe ingredi├źnten als zeetong, truffel en hertenrugfilet. Nom!

Bij Alex
Bij Alexander werkt met de beste producten en zoekt die met zorg uit. Dat proef je natuurlijk! In een huiselijke sfeer eet je de lekkerste menu's!

De Vier Kampen
Toptent met dito bediening, die er altijd een feestje van maken. De kaart is simpel, maar doeltreffend, hier voelt iedereen zich thuis.

Restaurant De Vijfsprong
Mooie tent op een fijne plein! Lekker lang zon, maar ook binnen is het heel verzorgd. Op de kaart een mix van bistro klassieks en fusion gerechten.

Proeflokaal De Stomme van Campen
Het prachtige cafe van dezelfde uitbater als Hendrick. Hier staan een paar echte vakmensen ontzettend hun best te doen. We sluiten hier gezamenlijk af voor een toffe afterparty!
Datum & tijd
16 September 2018
12:00 - 17:00
Adres
Restaurant Hendrick en anderen
Oudestraat 220
8261CA Kampen
Contact
Laura Lemmers
0854018968
https://www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/kampen/
laura@wijnspijs.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. ┬ę 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media