Op zaterdag 30 juni begint om 16.00 uur het eerste Zomerfeest in Wilsum. In en rond mfc De Toekomst worden er leuke activiteiten georganiseerd. De activiteiten voor de kinderen zijn in de grote zaal van het mfc en hebben dus geen last van het weer. Voor de ouders en alle anderen is er ook genoeg te doen, bij mooi weer vooral buiten. Natuurlijk kan je er ook terecht voor een lekker hapje en drankje. De kinderen worden hierbij zeker niet vergeten.

Optredens van de Streetdance groep, het opleidingsorkest van Euphonia, de Euphonion Singers en Hosanna zorgen tijdens het feest voor veel kijk- en luisterplezier.
Het feest wordt afgesloten met het jaarlijkse zomeravondconcert van Chr. Muziekvereniging Euphonia. Daarna is er nog ruim de tijd om gezellig na te praten.

Je kunt je nu aanmelden om tijdens het zomerfeest uw leuke, creatieve of originele dingen te verkopen (geen eten en drinken voor directe consumptie). Ook standhouders van buiten Wilsum en ondersteuners van goede doelen zijn van harte welkom! Hier zijn geen kosten aan verbonden. Je mag je eigen tafel meenemen.

Meedoen? Laat het ons weten via info@mfcdetoekomst.nl. Wij nemen dan snel contact met je op. Aanmelden kan tot en met 20 juni. Noteer de datum alvast in je agenda en kom op 30 juni naar het Zomerfeest in Wilsum!
Datum & tijd
30 June 2018
16:00 - 23:59
Contact
Contactpersoon
0614506393

marjotenbrinke@hotmail.com

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media