Donderdagochtend 10 mei organiseert cultuurZIEN een Dag&Dauwwandeling. De wandeling start om 07.30 uur in Het Hof van Breda aan de Marktsteeg. Na een wandeling van ca. 1,5 uur volgt een gezamenlijk ontbijt. De deelnamekosten voor wandeling met ontbijt bedragen € 12, 50 p.p..

De Dag&Dauwwandeling neemt de deelnemers mee over de voormalige vestingwerken van Kampen. Tijdens de wandeling kan genoten worden van stadsnatuur in de vroege ochtend. Fotogenieke vergezichten fotograferen zonder veel verkeer behoort tot de mogelijkheden. Maar er is ook aandacht voor ontwikkelingen rond het park, sinds de aanleg vanaf 1830. Toen nog ''het nieuwe werk'' genoemd. Na afloop volgt een gezamenlijk ontbijt in huis '' 't Brieschend Peerd'', Buitennieuwstraat 17.
Vooraf aanmelden voor deelname kan tot en met dinsdag 8 mei via kunst@cultuurzien.nl of bel met (038)331 10 24
Datum & tijd
10 May 2018
07:30 - 10:00
Adres
Hof van Breda
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl of www,tbrieschendpeerd.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media