Expositie van pentekeningen en schilderijen van Henk Jans met zijn thema: "The road The weed The stones" in De Sigaar. Frank Huser zal de opening verrichten door het houden van een toespraak. Hierna kan met de expositie bezichtigen en een drankje nuttigen.

Henk Jans maakt zijn werken met het thema “The road The weed The stones”, een poëtische titel die hem richting geeft in de huidige tijdgeest, waarin een overweldigende stortvloed van informatie, zoals (fake)nieuws, politieke, religieuze en andere maatschappelijke opvattingen zich laat gelden. Ook in de kunst, waar alles zo’n beetje kan en eigenlijk  geen taboes meer bestaan,  opent zich een universum aan mogelijkheden. Hierin kan men wel eens verdwalen.
Het silhouet met de gitaar, dat de begrenzing van het pad volgt Quo Vadis? Het onkruid dat wemelt langs de route, fleurig, maar soms ook stekelig of giftig en waarin men zomaar de weg kwijt kan raken. Het steen dat hard is en reageert op de temperatuur zoals die zich voordoet, maar ook rotsvast, vaste grond kan geven en die de eeuwen in zich dragen. Zij zijn metaforen voor het leven in zijn verschillende facetten.
Datum & tijd
19 May 2018
15:00 - 17:00
Adres
De Sigaar
Botermarkt 3
8261 GR Kampen
Contact
Henk Jans
0649112644
www.henkjans.nl
info@henkjans.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media