Tijdens dit creatieve avondje uit hoef je alleen maar te genieten! Onder het genot van een hapje en een drankje, creëer je zo een geweldig mooi schilderij.

Laat onzekerheid je niet in de weg zitten: iedereen kán het! Wij begeleiden je stap voor stap bij het schilderen van dit Rotterdamse schilderij. Wél graag wat eigenheid in je creatie stoppen? Dan kan dat natuurlijk ook door o.a. je eigen kleurencombinaties te kiezen!

En we hebben nog een leuke verrassing: Restaurant De Vijfsprong heeft een leuk Drink & Bite arrangement voor maar €6,50 per persoon. Wat krijg je? Twee keer een Bittergarnituur ronde en twee drankjes naar keuze (keuze uit: Koffie, thee, bier, frisdrank, en de huiswijnen). Daarnaast is het mogelijk een drie gangen menu te bestellen: normaalprijs is €28,95 maar nu speciaal voor de Paintbar €22,50 (excl. dranken).

Interesse? Kom gerust alleen, of nodig je vrienden uit! Kaartjes kosten €37,50 (excl. hapjes en drankjes) en zijn te bestellen via:
www.paintbar.nl/events/de-grazende-koe-kampen-2018-09-11-1149.html
Datum & tijd
11 September 2018
19:30 - 22:00
Adres
Restaurant De Vijfsprong
Plantage 1
8261 BV Kampen
Contact
Ruud van Overdijk
0655728855
www.devijfsprong.com
ruudvanoverdijk@devijfsprong.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media