Tijdens de 5e editie van Beach Kampen 2018 hebben we een nieuwe sport op de agenda staan: "Touwtrekken". In deze workshop wordt met behulp van een stuk touw bepaald wie het sterkte team heeft. Wil jij bij het sterkste touwtrekteam van Kampen behoren, geef je dan snel op.

Na een uitleg van de theorie en een demonstratie door touwtrekteam 'Het Loggertje' worden de krachten gemeten tussen de deelnemende teams.

Touwtrekken is voor iedereen! Het maakt dus ook niet uit of je jong of oud bent, of dat je man of vrouw bent. Er zijn wedstrijden voor iedereen, dus ook voor ongetrainden/recreanten. Over het algemeen denkt iedereen dat touwtrekken een mannensport is, maar er zijn toch ook genoeg vrouwen teams die aan touwtrekken doen. Je kunt zelf bepalen op op welk niveau je speelt.
Datum & tijd
09 June 2018
10:00 - 12:00
Adres
Recycling Beach Kampen
Van Heutszplein, evenemententerrein nvt
8261 AH Kampen
Contact
Bas Diender
0613493620
www.beachkampen.nl
info@beachkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media