Lekker met je vrienden of vriendinnen in het zand een potje korfballen en in een historische omgeving? Dan nodigen we jullie uit om op zaterdag 9 juni naar het Van Heutszplein te komen. Maak samen een team en schrijf je in!

Wie, wat, waar
Het beachtoernooi wordt op zaterdag 9 juni georganiseerd op het Van Heutszplein in Kampen en begint om 13.00 uur. Je kunt meedoen vanaf de B´s tot en met de recreanten. Er wordt vier tegen vier gespeeld. Een team bestaat uit 2 dames en 2 heren, doorwisselen mag de gehele wedstrijd. Je team bestaat uit maximaal 8 personen.

Als je niet mee wilt doen? Geen probleem, kom vooral langs, moedig de rest aan en geniet van een hapje en een drankje aan de beachbar!

Datum & tijd
09 June 2018
13:00 - 18:00
Adres
Recycling Beach Kampen
Van Heutszplein, evenemententerrein nvt
8261 AH Kampen
Contact
Bas Diender
0613493620
www.beachkampen.nl
info@beachkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media