Jumping fitness is een intensieve intervaltraining waarbij je je hele lichaam traint. Door de elastische vering van de trampolines worden spieren en gewrichten nauwelijks belast en dat maakt dat het zelfs voor mensen met knie- en gewrichtsklachten mogelijk is om te sporten, mits ze goed naar hun lichaam luisteren. Onze trampolines zijn belastbaar tot 200 kg.

Een half uur Jumping Fitness één, liefst twee keer p.w. geeft hele mooie resultaten omdat je je hele lichaam traint en werkt aan je vetverbranding.

Je gaat je er beter door voelen omdat er endorfine vrij komt wanneer je jumpt. Kortom: genoeg voordelen om het uit te proberen! Dit kan tijdens Beach Kampen.

Wij zijn daar met onze trampolines op donderdagavond 14 juni en zullen daar twee workshops aanbieden:
18:15 - 18:45
19:00 - 19:30

Zin om deze fantastische sport uit te proberen? Geef je nu op via info@walkoflifestyle.nl met daarbij je naam, mobiele nummer en gewenst tijdstip.
Datum & tijd
14 June 2018
18:15 - 19:30
Adres
Recycling Beach Kampen
Van Heutszplein, evenemententerrein nvt
8261 AH Kampen
Contact
Bas Diender
0613493620
www.beachkampen.nl
info@beachkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media