Zaterdag 7 juli bieden we een schapenvacht vilt workshop aan. Vilt uw eigen vacht van de wol van het Drentse heideschaap op het landgoed en proeftuin van Roggebotstaete onder leiding van Heidi Urban-Pasterkamp van Atelier Viltzijdig.

Kosten € 85,00 (inclusief koffie, thee, lokale lekkernij, een lunch met streekproducten en uw eigen gevilte vacht.) Voor een donkere vacht en/of grote vacht geldt een meerprijs variërend van € 2,00 tot max. € 10,00.

We starten deze dag om 10.30 uur in de boskamer van Roggebotstaete. Aan het eind van de ochtend komt herderin Judith met haar hond Amber en de kudde Drentse heideschapen langs bij het vachtvilten en vertelt u over de kudde, de begrazing op het landgoed en haar prachtige hond.

Landgoed en proeftuin Roggebotstaete ligt aan de Vossemeerdijk 6 tussen Kampen en Ketelhaven.
Opgave voor de workshop vachtvilten kan bij Atelier Viltzijdig , Heidi Urban- Pasterkamp, email: heidi@viltzijdig.nl of telefoon: 06 49285365.
Datum & tijd
07 July 2018
10:30 - 16:00
Adres
Landgoed en proeftuin Roggebotstaete
Vossemeerdijk 6
8251PN Dronten
Contact
Heidi Urban Pasterkamp
06 49285365
www.viltzijdig.nl
heidi@viltzijdig.nl
Doelgroep
Senioren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media