Vraag je vrienden, familie, collega's, sportteam, koorleden, band, dansgroep, schilderclub, gameclub, schaakclub, leeskring, buren, wie dan ook :-). De escaperoom is er tijdelijk, van 6 tot 13 juni 2018, dus grijp je kans!

Het onderzoek van K. van de Heuvel en de ontmaskering van de burgervader...

Een onafgerond onderzoek naar hoe Kampen bijna Zwolle werd, een verhaal met een dubieuze rol voor beide burgemeesters. Weet jij het bewijs te vinden en het onderzoek af te ronden voordat de belangrijke stadsrechten verkocht zijn? Haal de waarheid boven tafel en publiceer voordat het kwaad geschied is.

Een avontuurlijke ontdekkingstocht door de bibliotheek in de Stadskazerne. Met een half uur op de klok moet alle kennis worden bijgezet om de burgemeester van deze afgrijselijke daad te weerhouden.

Leeftijdsadvies: vanaf 18 jaar
Entree: € 30 per groep (5-6 personen)

De escaperoom @BiebKampen is ontwikkeld door Kamper Events (gaaf!)

Juni: #MaandVanHetSpannendeBoek
Datum & tijd
07 June 2018
10:00 - 17:00
Adres
de Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31 038 331 2101
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten-2015/340-escaperoom-biebkampen
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media