Om ruzie te voorkomen staat er midden in het land een heg. Aan de ene kant wonen de Knotten en aan de andere kant de Snorren. Op een dag komt er een man met een snor door de heg. Hij heeft een brief voor de vader en moeder van prins Gijs. Ze worden uitgenodigd om de strijdbijl te begraven. Daar gaan papa en mama. Gijs blijft thuis. Alleen. En dat is voor het eerst...

Harro van Lien is de verteller in deze komische en spannende voorstelling over moed, over wie niet sterk is moet slim zijn en over opkomen voor jezelf.

Het best bewaarde geheim in theaterland is dit: bij jeugdvoorstellingen maken niet de grote publiekslievelingen, maar juist de kleinschalige producties de meeste indruk. Het zijn deze pareltjes waarvan we er dit seizoen drie naar ons vestzaktheater halen. Beleef de mooiste momenten met je kind in ons theater!

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
16 September 2018
15:30 - 17:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 7373
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media