In Van de koele meren des doods (verschenen in 1900) beschrijft Frederik van Eeden het leven van Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige vrouw uit een aristocratisch milieu. Zij is hevig op zoek naar de ware liefde. Vindt zij die in de kunstenaar die zij eigenlijk meer als vriend ziet? Of in haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven.

Met o.a:. Hanne Arendzen, Reinier Bulder, Ella van Drumpt, Vincent Croiset en Tijn Docter
Regie: Ger Thijs

Hanne Arendzen speelde twee jaar geleden de hoofdrol in Eline Vere en was vorig seizoen te zien in Vele Hemels boven de Zevende. In beide stukken speelde zij een jonge vrouw in psychische nood, omdat zij zichzelf niet mag zijn in haar omgeving. Ze maakte met haar spel diepe indruk. Zij is de perfecte hoofdrolspeelster voor dit stuk.

Van de koele meren des doods werd in 1982 verfilmd met Renée Soutendijk in de hoofdrol. De film maakte destijds veel indruk en was de best bezochte film van dat jaar.

try-out

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
06 October 2018
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 7373
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media