Een flitsende, humoristische voorstelling over je angsten overwinnen en je dromen najagen.

Elène werkt al jaren als toiletjuffrouw in een duur warenhuis. Elke dag is hetzelfde. Ze verveelt zich suf en droomt van verre reizen. Op een dag is er iets raars aan de hand. Elènes klanten gaan de WC in, maar komen er niet meer uit. Ze gaat op onderzoek uit. Wat is hier aan de hand? Zal ze met hulp van de kinderen in het publiek het mysterie ontrafelen?

Het best bewaarde geheim in theaterland is dit: bij jeugdvoorstellingen maken niet de grote publiekslievelingen, maar juist de kleinschalige producties de meeste indruk. Het zijn deze pareltjes waarvan we er dit seizoen drie naar ons vestzaktheater halen. Beleef de mooiste momenten met je kind in ons theater!

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
04 November 2018
15:30 - 18:00
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 7373
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media