De zoon van Daisy, een 72-jarige Joodse weduwe uit Atlanta, besluit dat zijn moeder te oud is om nog zelf auto te rijden. Hij huurt een chauffeur voor haar in. Tot afgrijzen van Daisy is de chauffeur niet alleen anders van geloof en afkomst, maar ook van huidskleur.

In de zuidelijke staten van Amerika, in de jaren vijftig geteisterd door rassenrellen, zijn Miss Daisy en haar chauffeur op elkaar aangewezen. In de kleine ruimte van de auto worden hun verschillen geleidelijk minder voelbaar en ontstaat een bijzondere vriendschap.

Anne Wil Blankers, de grande dame van het Nederlands toneel, in een hartverwarmend verhaal over vooroordelen en vriendschap.

Naar de beroemde film!

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
06 November 2018
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 7373
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media