Het concert van Paul Young in november 2017 ging niet door en is verplaatst naar 7 november 2018. Gekochte kaarten die niet zijn teruggegeven, blijven geldig. En er zijn weer heel veel goede plekken in de verkoop!

De officiële tekst vanuit het management in Groot Britannië luidde als volgt:'Due to unforeseen circumstances it is with regret that we have to reschedule the Paul Young Netherland/Belgium dates to November 2018. Paul is very upset that the circumstances are such that he has had to take this decision but hopes to see you all next year. Thank you for your understanding.'

Wherever I lay my hat
Love of the common people
Come back and stay

Deze nummers van Paul Young behoren tot het collectief geheugen van heel veel mensen. De grote ster van de jaren 80 geeft een exclusief concert in onze Stadsgehoorzaal. Hoe bijzonder is dat? Werk van zijn nieuwste album en oude hits. En hij neemt zijn band mee!

Slechts 4 concerten in Nederland!

Met in het voorprogramma Tessa Belinfante en haar band.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
07 November 2018
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 7373
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media