In Allemaal Mensen laat regisseur Marcus Azzini zien dat we elkaar hebben, en dat dat in deze wereld onze redding is. Samen met een grote groep podiumkunstenaars vanuit diverse disciplines maakt hij het theater tot een gemeenschapshuis, een ontmoetingsplaats. Wie ben jij, wie ben ik, wat houdt ons bezig en waarin kunnen we elkaar vinden?

Allemaal Mensen laat zich niet voorspellen, maar beweegt mee met de actualiteit van de dag. Eén ding staat van tevoren vast: het gaat over de mens, over ons en de wereld om ons heen. En het wordt onvergetelijk!

Regisseur Marcus Azzini van Toneelgroep Oostpool maakt spraakmakende voorstellingen, actueel, vernieuwend en spannend. Nieuwsgierig en niet bang om wakker geschud te worden? Dan is deze voorstelling voor u!

Toneelgroep Oostpool

Kijk voor meer infomatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
14 November 2018
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media