Weer een vrolijke opera van het gerenommeerde operagezelschap BarokOpera Amsterdam. Zangers en musici zijn een aantal dagen bij ons te gast en spelen vanavond de try-out voordat ze morgen in de Koninklijke Schouwburg van Den Haag in première gaan.

Was Peter de Grote een verlicht vorst? Of verkwanselde hij Russische tradities in zijn zucht naar modernisering? Feit is, dat hij een grillige persoon was die geweld niet schuwde.

Met drie komische opera's als uitgangspunt, een heleboel verkleedpartijen inclusief snorren en mutsen, spraakverwarringen, historische feiten en nepnieuws, belooft BarokOpera Amsterdam ons een muzikaal opera-hoogstandje vol theatraal vuurwerk.

Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
06 December 2018
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media