Beach Kampen houdt op zondag 17 juni een feestelijke Beach-dienst met als thema ‘The River’. Deze openluchtdienst wordt gehouden op het tijdelijk aangelegde zandstrand op het van Heutszplein.

Op het stadsstrand van Beach Kampen langs de IJssel vinden gedurende tien dagen allerlei sportieve activiteiten plaats. De zondagse Beach-dienst maakt het gevarieerde programma helemaal compleet. Thema van de dienst is - heel toepasselijk voor de locatie - ‘The River’.

Burgemeester Bort Koelewijn verwelkomt de bezoekers. Spreker over het thema is Jeroen Kanis, die een korte overdenking houdt. Ook wethouder Geert Meijering en Brenda Siebrand leveren een bijdrage.

Muziek en samenzang worden verzorgd door het bekende gospelkoor de Euphonion Singers uit Wilsum onder leiding van Anton Jansma. Zij brengen mooie gospelsongs en geestelijke liederen ten gehore.

De Beach-dienst op het Van Heutszplein begint om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur (inloop vanaf 10.00 uur, gratis koffie en koek). Gratis toegang met collecte. Er zal een collecte worden gehouden voor Daniel den Hoed stichting (www.danieldenhoedstichting.nl).

Informatie: https://beachkampen.nl/programmas/ontspannen/33-beachdienst.html

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met john@beachkampen.nl
Datum & tijd
17 June 2018
10:00 - 12:00
Adres
Recycling Beach Kampen
Van Heutszplein, evenemententerrein nvt
8261 AH Kampen
Contact
Bas Diender
0613493620
www.beachkampen.nl
info@beachkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media