Gezond ouder worden wil iedereen! Quintus helpt een handje met de muzikale workshop ‘Zet je Brein in Beweging!’ tijdens de Kunstmiddag op zaterdag 9 juni. Voor kids is er een Kunstcarrousel met muziek, dans, theater en beeldende kunst. Een workshop Keltisch Harpensemble is speciaal voor volwassen beginners. Deelnamekosten voor workshops tijdens een Kunstmiddag zijn altijd €7,50 p.p.

‘Zet je Brein in Beweging!’ is gebaseerd op de vrolijke RGM methode van de inmiddels 85-jarige Amerikaanse jazzdrummer Ronnie Gardiner. De workshop – bedoeld voor gezonde senioren – laat je ervaren hoe muziek en ritme je denksnelheid, concentratie, geheugen, motorische vaardigheden, energie en spierkracht verbeteren. Tijd: 14.00 – 15.00 uur.

Kunstcarrousel voor kids
‘Vakantie...op een onbewoond eiland!’ Dat is het thema van de Kunstcarrousel voor kinderen van circa 6-11 jaar. In vier toffe onderdelen van elk 25 á 30 minuten laten we kinderen proeven van alle kunstdisciplines binnen Quintus. Tijd: 14.00 – 16.00 uur.

Workshop 'Keltisch Harpensemble’
Voor volwassenen die willen kennismaken met de harp en het gezellig vinden om in een groep samen te spelen, is de workshops Keltisch Harpensemble een aanrader. Je leert in korte tijd de basisprincipes van het harpspel en gaat aan de slag met het samenspelen van mooie, bekende en minder bekende Keltische melodieën en begeleidingen. Harpen zijn aanwezig. Tijd: 15.00-16.00 uur.

Voor meer info of inschrijven voor deze kunstmiddag ga naar www.quintuskampen.nl
Datum & tijd
09 June 2018
14:00 - 16:00
Adres
Quintus centrum voor Kunst en Kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Annelies Dunning
0383371200
www.quintuskampen.nl
a.dunning@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media