Emma is slim, sportief, grappig … en weegt maar 40 kilo. In haar hoofd is een strijd gaande op leven en dood. Emma wil leven, maar het is moeilijk om weerstand te bieden aan de stem van anorexia.

Twee jaar geleden zond de NPO de documentaire Emma wil leven uit. Over Emma die anorexia heeft en naar Portugal vertrekt om daar een intensieve behandeling te ondergaan. Emma wil maar één ding: leven. Maar de ziekte is te sterk en in april 2016 overlijdt zij, 18 jaar jong.

Emma hoopte dat andere anorexia-slachtoffers steun zouden vinden in het verhaal van haar leven. Deze voorstelling brengt, na de documentaire, opnieuw een ode aan Emma en geeft haar boodschap door. Emma wordt gespeeld door Lisse Knaapen.

Van de makers van 'Ma'

Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
17 January 2019
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media