Iedere nieuwe generatie heeft recht op een eigen bewerking van Turks Fruit, want Jan Wolkers' roman is nog altijd springlevend.

Turks Fruit vertelt het ultieme liefdesverhaal over de beeldhouwer die verliefd wordt op een meisje dat hij onderweg oppikt. Een passionele relatie volgt, maar dan wordt het meisje ziek.

Met Chris Peters, Ali Zijlstra, Bart Klever en Debbie Korper

In deze bewerking zien we de jonge acteur Chris Peters, over wie de Volkskrant onlangs schreef : Dit is hét acteertalent van 2018. Na zijn overweldigende rollen in de film Tonio, de televisieserie Penoza en Toneelgroep Oostpools Romeo en Julia, gaat Peters nu ongetwijfeld geschiedenis schrijven in de nieuwe toneelbewerking van Turks Fruit.

try-out

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
16 February 2019
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media