Het seizoen van de asperges is, helaas, al weer bijna afgelopen. Daarom bereiden wij in het weekend van 22 tot en met 24 juni nog één keer de échte Hollandse asperge, op de allerlekkerste manier. Ben jij ook zo dol op asperges? Kom dan op vrijdag, zaterdag of zondag langs om er nog een laatste keer van te genieten.

Onze chef-kok heeft vier verschillende gerechten ontwikkeld waarbij de Hollandse asperges een hoofdrol spelen. Wil je weten wat er op het menu staat? Ga dan naar onze website: www.devijfsprong.com/aspergemenu

Nog één keertje genieten?
Om zeker te zijn van een plekje, raden we je aan om van te voren jullie tafel te reserveren. De hoofdgerechten van het Aspergemenu zijn alleen te bestellen tijdens het diner (17.00 – 21.00 uur).
Datum & tijd
22 June 2018
17:00 - 21:00
Adres
Restaurant De Vijfsprong
Plantage 1
8261 BV Kampen
Contact
Ruud van Overdijk
0655728855
www.devijfsprong.com
ruudvanoverdijk@devijfsprong.com
Toegang
Gratis
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media