Dit is de top van de Nederlandse klassieke muziek. Afgelopen seizoen verpletterden ze 26.000 bezoekers met hun live muziek in de voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam.

Vanavond nemen we een voorschot op de zomervakantie. Gaat u mee naar Italië? Acht geweldige musici in een programma vol bruisende Italiaanse barokmuziek uit het rijke en gevarieerde strijkersrepertoire uit de 18e eeuw. Scarlatti, Vivaldi, Brescianello; ze komen allemaal voorbij.

Vanavond willen we u niet alleen muzikaal onderdompelen in de Italiaanse cultuur, we gaan een lekker Italiaans sfeertje bouwen. Houd de website in de gaten, of laat u gewoon verrassen. Che sorpresa!

Het concert vindt plaats in de Broederkerk, onze buurman. De kerk is binnendoor te bereiken, dus kom gewoon naar de Stadsgehoorzaal.

Kijk voor meer informatie op: www.stadsgehoorzaalkampen.nl
Datum & tijd
22 March 2019
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media