Op zaterdagmiddag 7 juli, om 15:00 uur, geeft het Bovenkerk Kamerkoor een gratis toegankelijk concert in de monumentale Bovenkerk.

Tussen de prachtige gewelven klinkt muziek van Tomas Tallis, Giovanni Pierluigi da Palestrina en Felix Mendelssohn rond het thema Psalm 42. Daarnaast worden werken uitgevoerd van Brahms en Reger en de Engelse componisten Charles Wood, Edward Elgar en Charles Villiers Stanford.

Het belooft een gevarieerd programma te worden waaraan ook medewerking wordt verleend door sopraan Joalien van den Houten, bas Aart van der Snoek, organist Sander van den Houten en natuurlijk de dirigent van het Bovenkerk Kamerkoor: Ab Weegenaar. Marianne van den Herik geeft met het voorlezen van een aantal van haar gedichten een extra invulling aan dit concert.

Kijk voor meer informatie op: www.bovenkerkkamerkoor.nl 
Datum & tijd
30 June 2018
15:00 - 16:30
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
Koos Tamminga
+31 6 24381978
www.bovenkerkkamerkoor.nl
info@bovenkerkkamerkoor.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media