Anniek Pheifer en Jeroen Spitzenberger in een hilarische en ontroerende reis langs bedrog, eenzaamheid, verlangen en het snakken naar echte liefde.

De liefde gaat voorbij aan rangen, standen of praktische bezwaren. Op het terrein van de liefde is alles mogelijk. In deze gloednieuwe theatertekst laat schrijver Ilja Leonard Pfeijffer op vileine en ontroerende wijze zijn licht schijnen op de seksuele moraal anno nu. Pheifer en Spitzenberger spelen de hoofdrol in 15 scènes die onherroepelijk uitdraaien op het ‘consumeren van de liefde’.

In 'Noem het maar liefde' is ook een rol weggelegd voor dé theaterbelofte van het nieuwe seizoen: Jouman Fattal (Sabia in 'Zuidas').

Van Toneelgroep Maastricht

Kijk voor meer informatie op www.stadsgehoorzaalkampen.nl 
Datum & tijd
17 May 2019
20:15 - 22:30
Adres
Stadsgehoorzaal Kampen
Burgwal 84
8261 ES Kampen
Contact
Demi
038 331 73 73
http://www.stadsgehoorzaalkampen.nl/voorstellingen/
info@stadsgehoorzaalkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media