Een spetterende ‘global’ voorstelling met stoere elementen. Dat is ‘Quintus Danst 2018!’ Tijdens deze jaarlijkse eindvoorstelling op zaterdag 16 juni in de Stadsgehoorzaal presenteert de dansafdeling van Quintus zich met prachtige choreografieën en coole moves.

Klassiek ballet, moderne dans, streetjazz, freestyle jazz: alle dansstijlen binnen Quintus passeren de revue. Rondom het thema ‘Land in Zicht!’ maken we een wereldreis met avontuurlijke programmaonderdelen als ‘The Universe’, ‘In the Water’, ‘The North Face’, ‘The Forest’ en ‘The Planet’. De choreografieën zijn van dansdocenten Marie Chantal Bakx, Lianne ten Napel en Britt de Vries.

Kaartjes
De dansvoorstelling van Quintus heeft een matineevoorstelling om 14.30 uur en een avondvoorstelling om 19.30 uur. Kaartjes à 7,50 euro zijn verkrijgbaar via www.stadsgehoorzaalkampen.nl of bij de kassa van de Stadsgehoorzaal, tel. 038-3317373. Quintus Danst! is een samenwerkingsproject tussen de Stadsgehoorzaal Kampen en Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie aan de Vloeddijk 38. Meer info: 038-3371200.
Datum & tijd
16 June 2018
19:30 - 21:30
Contact
Contactpersoon
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media