Zijn jullie van plan om in het huwelijksbootje te stappen en wil je je alvast in de trouwbubbel wanen? Kom dan naar de Bruidsbeurs op woensdag 26 september van 19.00 uur tot 21.30 uur bij Moods & Roots Events aan de Buiten Nieuwstraat 4 in Kampen. De beurs wordt mede-georganiseerd door Margriet Smit van Puur trouwen en de toegang is gratis!

Tijdens de beurs presenteren we graag onze locatie aan je en kunnen we je wensen voor een bruiloft op onze locatie bespreken. Daarnaast presenteren verschillende (lokale) ondernemers zich tijdens de beurs, van Bruidshuis tot DJ, van fotograaf tot bloemist, zodat je het plaatje meteen compleet kunt maken. In de komende maanden maken wij bekend welke standhouders je kunt vinden op de beurs. Houd dus onze website en social media.

www.moodsandroots.nl
Datum & tijd
26 September 2018
19:00 - 21:30
Adres
Moods & Roots Events
Buiten Nieuwstraat 4
8261 AV Kampen
Contact
Yvonne ten Hove
0653955002
https://www.moodsandroots.nl/
info@moodsandroots.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media