Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete doet mee aan de landelijke open imkerijdagen op 14 juli, van 10.00 tot 16.00 uur. Een aantal imkers zullen bij de bijenstal aanwezig zijn om uitleg te geven en al uw vragen te beantwoorden. 

Krijg uitleg over imkeren, allerlei imker- en bijenweetjes, alles over honing, informatie over bijen, hoe ze leven en hun rol bij de bestuiving. Er staan verschillende kijkkasten zodat u een blik in de kast kunt werpen.  Er zijn demonstraties kaarsen maken van bijenwas, korfvlechten en kunstraat maken.


Keet van Staete

Bij de Keet van Staete, het rustpunt van het landgoed, is koffie, thee, sap en een lokale lekkernij te verkrijgen en natuurlijk is ook de rest van het landgoed te bekijken.

De toegang is gratis, we zien u graag op 14 juli!

Ons adres is Vossemeerdijk 6, tussen Kampen en ketelhaven maar let op! Sommige navigatiesystemen herkennen dit niet goed. Navigeer daarom naar Vossemeerdijk 30 Dronten, volg dan 100 meter de dijk en sla dan linksaf naar Roggebotstaete.

Datum & tijd
14 July 2018
10:00 - 16:00
Adres
Landgoed Roggebotstaete
Vossemeerdijk Vossemeerdijk
8251 PN Dronten
Contact
Laura Pasch
0624412393
www.roggebotstaete.nl
info@roggebotstaete.nl
Toegang
Gratis
Betaald
Soort evenement
Open dag
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media