JABEDABEDOE! Kom tijdens de Summerschool naar Quintus om een echte FLINTSTONE auto te ontwerpen en maken!

Wat is de meest bekende prehistorische auto? Juist! De enige echte Fred Flintstone kar met voetaandrijving. Wie wil die nou niet hebben? Op dinsdag 28 augustus kan je die maken in Quintus. Geef je samen op met je vader/moeder/opa/oma/broer/zus/buurjongen/nicht/neef of andere jongere/volwassene en ga lekker aan de slag!

De workshop is in Quintus. Na afloop ga je racen op de binnenplaats! Voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar is het belangrijk dat er een volwassene bij is; kinderen van 8 jaar en ouder kunnen zich met een tiener aanmelden.


Let op: neem zelf een bananendoos of andere grote doos mee. Quintus regelt basismaterialen en bevestigingsmaterialen. Eigen andere materialen mogen natuurlijk meegenomen worden! Denk hierbij aan een oude boa vol gekleurde veren, noppenplastic, doppen, etc. De prijs van €12,50 is per kind, inclusief begeleider. Opgave via www.quintuskampen.nl en graag onder de naam van het deelnemende (jongste) kind.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!

Datum & tijd
28 August 2018
13:30 - 15:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media