Hou je van zingen en wil je na een korte break in de zomervakantie weer lekker inzingen? Of heb je pauze gehad van je koor en zin om je stem weer op te warmen? Kom in de zomer-stemming bij deze workshop bij Quintus! Zangdocent Arla Brandsma neemt je mee op reis met je stem. De deelnemers gaan zomerse nummers meerstemmig zingen. Ervaring is niet vereist. Deze heerlijke zomerse workshop tijdens de Quintus Summerschool is voor jongeren (vanaf 14 jaar) en volwassenen. Schrijf je in via www.quintuskampen.nl en zing lekker mee!

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
28 August 2018
13:30 - 15:00
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media