Urban sketching is een wereldwijde community van tekenaars die tekenen op locatie en dit online op verschillende platforms delen. De tekeningen vertellen de verhalen van de omgeving waar je bent. Deze zomer kun je bij Quintus met een groep gaan schetsen tijdens de Quintus Summerschool. Docent Susanne Wolf neemt je mee naar een mooie plek in Kampen om deze vast te gaan leggen met zelfgekozen materialen. Deze workshop is voor volwassenen (21+) en voor alle niveaus. Voor meer informatie over/aanmelden voor de workshop, kijk op www.quintuskampen.nl.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud en vanaf €5! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
29 August 2018
09:30 - 11:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media