Deze supertoffe, muzikale workshop kun je in je eentje volgen maar ook samen met je vader, moeder, opa of oma! Hoe cool is het om met verschillende generaties samen even lekker los te gaan in een band op drums, basgitaar, keyboard en meer? Ervaring is niet nodig! Deze workshop is voor kinderen en (groot)ouders van 8 tot 88 jaar...:)

Let op: kom je alleen dan kost de workshop 10 euro p.p. Kom je samen, dan zijn de kosten voor jullie samen 12,50 euro! Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl op naam van de jongste deelnemer.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud en vanaf €5! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
29 August 2018
14:00 - 15:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media