In deze 75 minuten durende workshop tijdens de Quintus Summerschool ga je aan de slag met een voor veel kinderen vrij nieuw materiaal: Oliepastel! Dit teken- en schildermateriaal kan een sprookjesachtige sfeer creëren met intense kleuren. Deelnemers gaan met hun eigen creativiteit een prachtige zomerse plaat maken. De opdracht? Die houden we nog even geheim...

Er is plek voor maximaal tien kinderen in de leeftijd van 4 tot 7 jaar, dus schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl. Aanvang 14.15 uur, inloop vanaf 14.00 uur. Let op: bij de jongste kinderen of bij kinderen die extra begeleiding nodig hebben, is het mogelijk dat er 1 ouder blijft om te helpen.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud en vanaf €5! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
29 August 2018
14:15 - 15:30
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media