Houd je van theater met een vleugje musical? Doe mee aan de workshop ‘Ik ga op VAKANTIE en neem mee...’ Docente Ruth Appelo gaat met de kinderen aan de slag met basisspel, het spelen van emoties, het inleven in een karakter en het uitbouwen tot een eigen scène in een gezamenlijk theaterstuk. Natuurlijk geef je aan het eind een korte presentatie. Nodig hiervoor je (groot)ouders e.a. uit!

Workshop: 14.00 – 15.30 uur
Presentatie: 15.30 – 15.45 uur

Deze toffe theater/musicalworkshop tijdens de Quintus Summer school is voor kinderen in de leeftijd van 7 tot 10 jaar. Er is plek voor 20 deelnemers dus schrijf je snel in via www.quintuskampen.nl.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud en vanaf €5! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
30 August 2018
14:00 - 15:45
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
0383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media