De eerste editie was vorig jaar een groot succes. Daarom komt hét Food Truck Festival dit jaar weer terug. We laten jullie genieten van de heerlijke culinaire gerechten die bereid worden in de exclusieve en creatieve foodtrucks. Met je voeten in het zand en omringt door lekker eten en drinken. Door een breed aanbod van Food Trucks komt iedereen aan zijn trekken. Je koopt munten die je bij de diverse Food Trucks kan verzilveren.

Liefhebbers van lekker eten kunnen hun hart ophalen op zondag 9 september 2018 vanaf 12.00 uur op het buitenterrein van Music Club Kampen. Hier staan sfeervolle en authentieke Food Trucks waar je terecht kunt voor originele, lekkere en vaak ook nog eens gezonde en biologische culinaire hoogstandjes. Daarnaast is er op het gebied van eten en activiteiten uiteraard rekening gehouden met kinderen. Zij kunnen zich volop vermaken met diverse kinderactiviteiten. Toegang is voor iedereen gratis!

Of je nu met vrienden, familie, collega’s of een leuke date gaat, het Food Truck Festival wordt een smaak- en sfeervol dagje uit voor iedereen. Het enige wat je nodig hebt is leuk gezelschap en lekkere trek. Wij zorgen voor de rest.
Datum & tijd
09 September 2018
12:00 - 18:00
Adres
Music Club Kampen
Flevoweg 90
8265PL Kampen
Contact
J. Meuleman
+31652518611
https://musicclubkampen.nl/evenementen/agenda
info@musicclubkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media