De organist van de Buitenkerk, Bram Brandemann, geeft een orgelconcert in die andere grote kerk in Kampen; de Bovenkerk. U krijgt een zeer afwisselend programma voorgeschoteld vanaf de beide orgels van de Bovenkerk. U kunt zelf dichtbij de speeltafel van het koororgel zitten om te zien hoe Bram Brandemann een koraal van Johannes Matthias Michel uitvoert en Processional van William Matthias.

Wanneer de organist achter de vier klavieren van het hoofdorgel plaats heeft genomen kunt u dat eventueel zien via een beamer. Hij speelt dan werken van Mendelssohn, Bach, Rachmaninov en Bijster. Daarnaast zal Bram Brandemann ook nog improviseren, een kunst op zich!
Een geweldig programma om Bram Brandemann eens in een andere Kamper kerk te horen.

Van harte welkom!
Datum & tijd
09 August 2018
20:00 - 21:00
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen
+31383330216
www.debovenkerk.nl
orgelconcerten@debovenkerk.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media