Bas de Vroome is bepaald niet onbekend in orgelland. Vandaar dat hij is uitgenodigd een concert te geven op de beide orgels van de Bovenkerk. Op het koororgel twee bekende Bach werken. De 4e Triosonate en de Toccata, Adagio en Fuga.

Op het hoofdorgel gaat Bas de Vroome verder met een improvisatie, waarover is nog een grote vraag. Daarna 8 korte maar leuke stukjes van Haydn. De laatste twee componisten zijn min op meer tijdgenoten, Jan Zwart en Hugo Distler. Toch muzikaal een andere wereld. Van de eerste Sombere muziek over Psalm 103 en van de tweede een Partita over Wachet auf ruft uns die Stimme. Veel kwaliteit door de Delftse organist Bas de Vroome.

Van harte welkom!
Datum & tijd
16 August 2018
20:00 - 21:00
Adres
Bovenkerk
Koornmarkt 28
8261 JX Kampen
Contact
Stichting Kerkmuziek Hervormde Gemeente Kampen
+31383330216
www.debovenkerk.nl
orgelconcerten@debovenkerk.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media