Heb jij je klassieke ballettraining ook zo gemist in de zomervakantie? Dan heb je nu de kans om in te trainen voor het nieuwe seizoen! Deze workshop tijdens de Quintus Summer School wordt gegeven door Andres Lopez, dansdocent klassiek ballet bij Lucia Marthas en docent privélessen klassiek ballet bij Quintus.

De intrainlessen zijn bedoeld voor gevorderde balletleerlingen vanaf 10-14 jaar. Inschrijven kan via www.quintuskampen.nl.

Tijdens de Quintus Summerschool staan van dinsdag 28 t/m donderdag 30 augustus nog meer zomerse workshops op het programma, voor jong en oud en vanaf €5! Kijk op www.quintuskampen.nl onder de vakantie-activiteiten voor het volledige aanbod!
Datum & tijd
28 August 2018
17:15 - 18:15
Adres
Quintus, centrum voor kunst en kunsteducatie
Vloeddijk 38
8261GC Kampen
Contact
Quintus
+31383371200
www.quintuskampen.nl
t.last@quintuskampen.nl
Doelgroep
Jongeren
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media