Graag willen wij onze Tiny House Experience onder de aandacht brengen in de regio. Wij wonen nu een jaar lang zelfvoorzienend in ons eigen ontworpen en gebouwde Tiny House. Een fantastische ervaring waarvan we de kennis graag willen delen met anderen. Wij wonen 6 km van Kampen centrum (Overijssel) op Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete aan de vossemeerdijk 6.

Wij behoren tot de eerste 5 zelfgebouwde Nederlandse Tiny Houses met woonvergunning. Tiny Houses zijn steeds populairder en wij willen mensen graag informeren over deze ecologische woonstijl. Voor meer informatie heb ik een aantal foto's toegevoegd die u mag gebruiken voor een eventueel artikel of facebookpost. Hieronder heb ik informatie getypt over de Tiny House Experience die plaats vindt op zaterdag 1 september.
Een middag (vanaf 13.30 uur) en avond waarbij je een uitgebreide rondleiding krijgt in en rondom het Tiny House. Je leert bijvoorbeeld over hoe wij de regen opvangen via het dak en dit via een filtersysteem ons huisje binnen pompen zodat we kunnen douchen, afwassen en dit ook kunnen drinken.
Maar ook hoe we het huisje hebben geïsoleerd met echt schapenwol en dit s'winters warm houden. Daarnaast hebben we een koelkast met vriesvak dat volledig draait op onze zonnepanelen. Welke keuzes we hebben gemaakt, wat het kost en hoe je zelf aan de slag kunt met een Tiny House.

Deze dag ga je zelf ook bezig in de 'kleine wensen workshop'. Vragen als, waarom vind je dit interessant, wat vind je nu prettig aan je huis, waar ben je van onder de indruk, zit je graag bij het raam, zetten je aan het denken over jouw ideale woonsituatie. Je schetst je eigen Tiny House en denkt na over wat er nou echt bij jou past.
Je hoeft een Tiny House niet (volledig zelf) te bouwen, wij helpen je wegwijs te maken in het aanbod waarvan je gebruik kan maken. Wanneer je zo enthousiast bent geworden dat je het avontuur aan gaat mag je ons tijdens je avontuur altijd vragen stellen die we zo uitgebreid mogelijk zullen beantwoorden.

Uiteraard krijg je deze dag ook een rondleiding over Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete. Wij zullen je vertellen over de moestuin, oude Belgische druivenkas, de bijenstal, het voedselbos, wolvarkens en veel meer wat het landgoed te bieden heeft.
Na de rondleiding krijg je een workshop pizza bakken in de steenoven op een magische plek. Je mag onbeperkt pizza's eten met uiteraard een heerlijk drankje.

Aan het einde van de dag sluiten we af bij het Tiny House in de schemering en kun je zien hoe onze sfeervolle lampjes branden op de veranda.
Uniek: Je mag ook blijven overnachten! Slaap een nacht in de hangmat naast het Tiny House of neem je tent mee. Geniet een nacht in de natuur voor een volledige ervaring!

Opgeven: l.e.hullegie@gmail.com of via de facebookpagina van Tiny House LinKje
Kosten: 95 euro pp. Incl. exclusieve Tiny House info, workshop, rondleiding, eten/drinken en optionele overnachting.
Datum & tijd
01 September 2018
13:30 - 21:00
Adres
Landgoed en Proeftuin Roggebotstaete
Vossemeerdijk 6
8251 PN Dronten
Contact
Linde Hullegie
0621334123
https://www.facebook.com/tinyhouselinkje/
l.hullegie@gmail.com
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media