De overheid doet steeds meer via het internet en u kunt daar gebruik van maken. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, het aanvragen van zorg, om werk zoeken of het doorgeven van een verhuizing. Veel mensen weten dat niet of vinden het nog wat moeilijk.

De Bibliotheek Kampen organiseert daarom de cursus 'Werken met de E-overheid'. In deze cursus van vier middagen vraagt u een DigiD aan en leert u omgaan met diverse handige (overheids)websites zoals www.kampen.nl (digitaal loket van de gemeente Kampen), www.svb.nl, www.toeslagen.nl en Mijn Berichtenbox. Tijdens de cursus gaat u zelf aan de slag en is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Wanneer: woensdag 5, 12, 19 en 26 september

Tijd: 14:00 - 16:00 uur

Plaats: de Bibliotheek, Oudestraat 216 (Stadskazerne)

Kosten: gratis

Inschrijven kan door een mail te sturen naar digisterker@bibliotheekkampen.nl
Datum & tijd
05 September 2018
14:00 - 16:00
Adres
de Bibliotheek Kampen
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31 038 331 2101
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/201-cursus-werken-met-de-e-overheid
marketing@bibliotheekkampen.nl
Doelgroep
Volwassenen
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media