Kom gezellig met je (klein)kind(eren) een boekje lezen, spelen, samen luisteren naar het voorleesmoment. Ontmoet andere ouders en kinderen.
Laat je informeren door BoekStart Coach Irma Hollander. Zij kan je alles vertellen over (voor)lezen, BoekStart, VoorleesExpress, Kinderzwerfboeken en het Taalpunt.

Gratis toegang, ook voor niet-leden!!
De toegang is gratis, en iedereen van 0 - 4 jaar, en natuurlijk (groot)ouders/verzorgers, is van harte welkom. Gratis koffie, thee en limonade staan voor jullie klaar.

Gratis lid
Ben jij of je kindje (nog) geen lid van de Bibliotheek? Meld je kindje aan en ontvang het leuke BoekStart-koffertje! Tot en met 17 jaar is het lidmaatschap gratis!

Regelmatig zijn er thema-ochtenden met leuke extra's zoals voorstellingen, muziek, mini-workshops en demonstraties.

De BoekStart Ochtenden worden georganiseerd in samenwerking met kinderopvang in de gemeente Kampen, BoekStart, en diverse externe partijen.
Datum & tijd
05 September 2018
10:00 - 12:00
Adres
de Bibliotheek Kampen, 2e etage
Oudestraat 216
8261CA Kampen
Contact
Dieuke Boogaard
+31 038 331 2101
https://www.bibliotheekkampen.nl/activiteiten/319-boekstart
marketing@bibliotheekkampen.nl
Toegang
Gratis
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media