Op woensdagochtend 29 augustus is er eveneens ’s morgens van 10 tot 12 uur nog een bijeenkomst voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Dan wordt het thema Licht aan deze leeftijdsgroepen gepresenteerd. Deze bijeenkomsten vinden eveneens plaats in de Bibliotheek in de Stadskazerne. Deelname kost € 5,- per kind per keer en aanmelden kan via de mail: kidzzsiencelab@outlook.com.

Het Kidzz Science Lab is een nieuw initiatief in Kampen, dat is ontstaan uit het idee dat er in Kampen ruimte is voor meerdere leuke activiteiten voor kinderen tijdens de schoolvakanties. De werkgroep bestaat uit vijf enthousiaste leden die in Kampen een plek willen creëren waar kinderen in de basisschoolleeftijd samen kunnen komen om spelenderwijs te leren, ontdekken en te onderzoeken. Een plek die hen inspireert en waar zij herinneringen opdoen die zij de rest van hun leven bij zich dragen.

Inspiratie komt uit de wetenschap, techniek, actualiteit en het bedrijfsleven. Onderwerpen worden aangedragen door de kinderen zelf. Daarbij werkt het Kidzz Science Lab volgens de filosofie van Steven Covey. Deze heeft de zeven eigenschappen van effectief leiderschap (The Seven Habits of Highly Effective People) ontwikkeld. Deze zijn vertaald naar de wereld van kinderen.

Meer is te zien op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/Kidzzsciencelab/
Datum & tijd
29 August 2018
10:00 - 12:00
Adres
De Stadskazerne / Bibliotheek van Kampen
Oude straat 216
8261 CA Kampen
Contact
Roselinde Loosman
+31618503813
https://www.facebook.com/Kidzzsciencelab/
kidzzsiencelab@outlook.com
Toegang
Betaald
Soort locatie
Binnen

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media