Zaterdagavond 18 augustus organiseert cultuurZIEN een stadswandeling. Thema is dit keer 'Europa in Kampen'. De stadswandeling start om 19.30 uur aan de Ijsselkade, bij de Koornmarktspoort. De deelnamekosten bedragen € 7,50 p.p.. Vooraf aanmelden voor deelname is niet noodzakelijk, tenzij men met een groep komt.

Stad en land groeit en bloeit met de komst van mensen van elders. Zij brengen andere en nieuwe ideeën en technieken met zich mee. Bekende Kamper voorbeelden zijn de trijpweverijen in de 18e eeuw en de sigarenfabriek en pannenfabriek in de 19e eeuw. Een voorbeeld uit een verder verleden is de bouwheer van de 14e eeuwse St. Nicolaas- of Bovenkerk. Wie waren deze nieuwe burgers, die de stad aanzien en voorspoed brachten?

Wel belangstelling, maar zaterdag 18 augustus geen tijd? De zelfde stadswandeling wordt op zondag 19 augustus om 14.00 uur herhaalt. Een volledig overzicht van het zomerprogramma van cultuurZIEN is te vinden op www.cultuurzien.nl of bel met 038 331 10 24
Datum & tijd
19 August 2018
14:00 - 16:00
Adres
binnenstad Kampen
Marktsteeg 7
8261 ak Kampen
Contact
Carin Koopman
0383311024
www.cultuurzien.nl
kunst@cultuurzien.nl
Toegang
Betaald
Soort locatie
Buiten

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media