Art4Kids opent haar atelier deuren op zaterdag 25 augustus van 13:00 to 16:00 uur. Kinderen in alle leeftijden kunnen hun eigen Mondriaan maken. Van verschillende kleuren papier of met verf. Op de open dag zijn bovendien ook alle inzendingen van de junior striptekenwedstrijd te zien op de tentoonstelling van Het Kamper Stripspektakel.

Art4Kids is gesitueerd in het mooie monument De Sigaar. Daarom zijn er speciaal op monumentendag 8 september van 10:00 tot 17:00 de gehele dag, leuke inloopworkshops voor kinderen. Zij kunnen hun eigen monumentenstraatje ontwerpen dmv druktechnieken en maken een stempel van een eigen ontworpen fantasie monument.

Op beide dagen zijn de workshops gratis toegankelijk, inschrijven is niet nodig. Voor meer informatie kijk op: www.art4kidskampen.nl

Privacy statement

Proclaimer

Alle rechten voorbehouden. © 2019 Kampen Marketing. Kampen Partners is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Voor zover bekend wordt geen auteursrecht geschonden met de inhoud van de site. Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs.

Een concept van: Pankra, Leuk GeregeldMacHelp, BrugMedia, Sterinsocial & Julius Media